Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Masové vyháňanie diabla z detí. Kričali, plakali od hrôzy aj omdlievali!
Zdielať na

Masové vyháňanie diabla z detí. Kričali, plakali od hrôzy aj omdlievali!

VARŠAVA / Asi tisíc žiakov sa zúčastnilo trojdňového tábora, na ktorom podstúpili masové vyháňanie diabla. Niektoré z nich to nezvládli a od hrôzy začali kričať a plakať. Mnohí ale veria, že podobný rituál môže človeka ochrániť pred negatívnymi silami. Príkladom je Košičanka Renáta, ktorú zachránil až exorcista.

Heslo tábora, ktorého sa zúčastnili prevažne deti z poľského mesta Gryfice, bolo "Mladí ľudia skúmajú Boha a zasväcujú sa k duševnej obnove prostredníctvom modlitieb", píše Blesk.cz.

Kresťanský tábor sa ale pre ne zmenil na hrôzu.

Na mieste už na mladých ľudí čakal kňaz Tomas Wieczorek. "Prvý deň si vzal na pódium niekoľko detí. Postupne im dával ruku na čelo a hlásal: Duch svätý, zostúp k nám," opisuje matka jedného z detí. "Niektoré deti omdleli, iné začali plakať," dodala.

Hrôzostrašný rituál

"Boh prechádza ich dušami a ničí zlo," hovoril o rituáli kňaz.

V niektorých deťoch zanechal obrad hrôzostrašné spomienky, iné sa smiali.

"Bolo to strašidelné, ako v psychiatrickom ústave. Niektorí sa metali na zemi, ďalší sa hystericky smiali, iní kričali a plakali," opísal podivný zážitok jeden zo študentov.

Pozrite si autentické zábery z vymetania diabla v kresťanskom tábore v Poľsku:

Posadnutá zlým duchom

S vyháňaním diabla má skúsenosť aj Renáta z Košíc, ktorá tvrdí, že ju posadol zlý duch. "Mala som chuť zabiť vlastnú rodinu," hovorí žena a priznáva, že podstupuje exorcizmus u kňaza.

"Začala som sa venovať vešteniu, čiernej i bielej mágii, vyvolávaniu duchov. Chodili za mnou ľudia z Chorvátska," spomína Renáta.

Práve toto bolo podľa kňaza - exorcistu spúšťačom jej problémov.

Pozrite si rady exorcistu, ako sa ochrániť pred negatívnymi silami:

Najčítanejšie správy