Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto je utajovaná Putinova dcéra, tvrdí bloger Navaľny
Zdielať na
Zahraničie

Toto je utajovaná Putinova dcéra, tvrdí bloger Navaľny

Zdroj: SITA

MOSKVA / Ruský bloger Alexej Navaľny vyhlásil, že odhalil totožnosť utajovanej Putinovej dcéry. Volá sa Jekaterina, tancuje akrobatický rock ´n´ roll a okrem toho je aj podnikateľkou a vedkyňou, tvrdí.

Jedna z utajovaných dcér ruského prezidenta Vladimira Putina žije pod pseudonymom Tichonovová a spolupracuje s moskovskou univerzitou, píše The Telegraph.

Na túto informáciu mal upozorniť Putinov politický rival, trestne stíhaný bloger Alexej Navaľny.

Ten na svojom konte na sieti Facebook zverejnil správu ruskej nezávislej vysielacej stanice RBC, ktorá informuje o projekte rozšírenia moskovskej univerzity v hodnote stoviek miliónov dolárov.

Dcéra - tanečnica

O príbuzenskom vzťahu šéfky organizácie a prezidenta sa tu nehovorí. Na to poukázal až Navaľny. "RBC (sú super!) včera objavili Putinovu dcéru vo vedeckej komisii moskovskej štátnej univerzity," napísal.

Viaceré zdroje údajne potvrdili, že Jekaterina Vladimirovna Tichonovová je naozaj Putinovou dcérou.

Prísne tajné súkromie

Ruský prezident si svoj osobný život prísne stráži. Verejne známy je iba jeho rozvod s dlhoročnou manželkou Ľudmilou, ktorej dievčenské meno je Tichonová, píše Daily Mail. Známe je aj to, že spolu majú dve dcéry - 28 ročnú Jekaterinu a 29 ročnú Mariju.

Staršia z prezidentových dcér údajne po minuloročnom zostrelení malajzijského lietadla na Ukrajine, v ktorom cestovali desiatky Holanďanov, musela opustiť Holandsko, kde žila.

Väčšina Rusov však ani nevie, ako prezidentove dcéry vyzerajú.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy