Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dvaja bratia sa hrali na pláži, objavili mŕtvolu dieťaťa
Zdielať na

Dvaja bratia sa hrali na pláži, objavili mŕtvolu dieťaťa

SYDNEY / Bratia vo veku šesť a sedem rokov vykopávali na pláži v Sydney jamu do piesku. Narazili na telo mŕtveho batoľaťa. Policajtom sa zatiaľ nepodarilo určiť vek ani pohlavie, keďže bolo v značnom rozklade.

Dvaja bratia sa v nedeľu ráno hrali na pláži. Keď vykopali jamu hlbokú približne tridsať centimetrov, narazili na mŕtvolu dieťaťa. Zavolali svojho otca a ten privolal políciu.

Policajtom sa doposiaľ nepodarilo zistiť, ako dlho bolo mŕtve dieťa zakopané v piesku. Išlo o veľmi malé telíčko. Pohlavie a vek nebolo kvôli rozkladu možné určiť, píše Sydney Morning Herald.

Strata malej duše

Polícia vyzvala matku dieťaťa, aby sa sama prihlásila. Skontaktovala sa aj s miestnou nemocnicou a úradom, ktorý pátra po zmiznutých deťoch. Chce zistiť, či niekto nenahlásil zmiznuté novorodeniatko.

"Som v šoku. Všetci myslíme na stratu malej dušičky a sme s rodinou dieťaťa. Neviem si predstaviť okolnosti, ktoré viedli k tejto tragickej udalosti," povedal starosta východného predmestia Sydney Ted Seng.

Telo dieťaťa bolo zakopané na jednej z odľahlejších pláži. Policajti momentálne prečesávajú celú oblasť.

Pozrite si priložené video:

Iba pred týždňom žila Austrália prípadom novorodenca, ktorého matka odhodila do kanála. Dieťa prežilo päť dní a našli ho cyklisti. Matke hrozí 25 rokov za mrežami.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy