Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tehotná žena najskôr žobrala, potom nastúpila do mercedesu
Zdielať na
Zahraničie

Tehotná žena najskôr žobrala, potom nastúpila do mercedesu

SAN DIEGO / Vidieť tehotnú ženu v sprievode syna ako prosí o pomoc, to nechá málokoho chladným. Ale nie vždy sú to naozaj ľudia v núdzi. Tehotná žena, ktorá žobrala v Kalifornii sa ale z ulice odviezla na luxusnom aute.

Žena vo vysokom štádiu tehotenstva s malým chlapcom prosia o pomoc. A mnohí aj pomôžu. Náhodná okoloidúca ale pravdepodobne odhalila veľký podvod.

"Odchádzali a všimla som si, že nasadli do Mercedesu. Pomyslela som si, wau Mercedes Benz," opisuje svedkyňa.

Usmiati počítali peniaze

Na ceste si všimla, že údajní žobráci idú popri nich. To, čo videla vnútri auta, ju poriadne nahnevalo. "Usmiati počítali peniaze. Syna nemali v detskej autosedačke. Nebol dokonca ani pripútaný," dodáva svedkyňa.

Rodinka v luxusnom aute zastavila v ďalšom kalifornskom mestečku, kde sa opäť snažila s prosebnou tabuľou vyžobrať peniaze. Amatérska detektívka si podozrivú rodinku odfotografovala.

Polícia po nich pátra

Správanie sa tehotnej ženy v nej vyvolalo ďalšie pochybnosti. "Chytila do rúk veľký balvan, zdvihla ho nad ruky,  a chcela ho po mne hodiť. Neviem či tehotné ženy zvládnu niečo také," dodáva.

Po zrejme falošných žobrákoch pátra polícia. Miestne úrady radia nedávať žiadnym žobrákom peniaze, ale radšej im venovať jedlo, či oblečenie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy