Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž strieľal v autobuse plnom detí, z miesta ušiel
Zdielať na
Zahraničie

Muž strieľal v autobuse plnom detí, z miesta ušiel

MINNESOTA / Nahnevaný muž nemal zábrany strieľať pred očami detí. Na vybavovanie účtov si vybral plný autobus, kde so zbraňou v ruke zaútočil na jedného z cestujúcich. Hneď po streľbe z miesta činu ušiel.

Ranný spoj bol preplnený najmä rodinami, ktoré boli na ceste na futbalový zápas. Víkendovú idylku však narušil muž, ktorý hneď po nastúpení vytiahol zbraň. Všetko sa odohralo v blízkosti 11-ročného chlapca.

Podrobný opis

"Napadol muža vedľa mňa, začali sa biť, povedal mu že bude strieľať, že ho zabije...potom som vyšiel z autobusu," opisuje svedok. 

Muž, ktorého zasiahla strelná rana, zostal ležať na zemi vo vlastnej krvi. Vystrašení cestujúci zavolali prvú pomoc. Útočník z miesta činu hneď ušiel. Väčšina svedkov ho však videla a polícii poskytla podrobný opis.

Postrelený muž

"Naskočil na autobus tu na rohu, hneď ako sme počuli výstrel, som povedal mojej priateľke, aby sme rýchlo vystúpili," tvrdí ďalší svedok tragédie.

Postreleného muža previezli do nemocnice. Aj keď bolo pri incidente v Minnesote veľa ľudí, nikto iný neutrpel žiadne vážne zranenia. V šoku však zostali nielen cestujúci, ale aj okoloidúci množstvo okoloidúcich.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy