Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozvášnený dav ukázal svoju silu, politik skončil v koši
Zdielať na

Rozvášnený dav ukázal svoju silu, politik skončil v koši

KYJEV / Aj takto môže dopadnúť politik, ktorý rozhnevá ľudí. Poslanec ukrajinského parlamentu skončil v kontajneri plnom smetí. Či tam patril, alebo nepatril, vedia len útočníci sami. To, ako sa tam dostal, a čo sa s ním dialo potom, by ste však zrejme nepriali ani najväčšiemu nepriateľovi.

Rozvášnený dav sa pred kyjevským parlamentom zhromaždil, aby politikom pripomenul svoju silu. Poslanec ukrajinského parlamentu Žuravskij mal smolu. Práve v tej chvíli prechádzal okolo a výtržníkom hneď padol do oka. Napriek jeho protestom ho dav schytil, doviedol k pristavenému kontajneru na odpadky a hodil ho do neho.

Poslanec sa snažil s výtržníkmi diskutovať a dostať sa z kontajneru von. Keď mu jeden z nich prichytil hlavu, pochopil, že to nemá zmysel. Po chvíli však už išlo naozaj do tuhého. Ktosi z davu hodil na muža pneumatiku. Krátko na to ho poliali neznámou tekutinou. Dav začal lomcovať kontajnerom. Zlosť zase lomcovala davom.

Pred najhorším zachránili Žuravského muži v uniformách, ktorí mu prišli na pomoc. Podľa všetkého sa zjavili naozaj v poslednej chvíli.

Pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy