Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Príbeh dohryzenej Viktórie zaujal! Operácia zadarmo
Zdielať na

Príbeh dohryzenej Viktórie zaujal! Operácia zadarmo

MISSISSIPPI / Rodina znetvoreného dievčatka z amerického Mississippi má konečne dôvod na úsmev. Smutný príbeh Viktórie, ktorú pred časom vyhodili z reštaurácie, pretože údajne brala zákazníkom chuť do jedla, chytil za srdce jedného plastického chirurga. Ponúkol sa, že Viktórii pomôže úplne zadarmo.

Plastický chirurg Frank Stile videl Viktóriin smutný príbeh v televízii. Nelenil vraj ani sekundu. Z Las Vegas priletel do Mississippi. "Veľmi ma zasiahlo, čo sa jej prihodilo," hovorí plastický chirurg Frank Stile.

Rodinu Wilchersovcov stíhala pohroma za pohromou. Najprv malú Viktóriu napadli a zohavili pitbuly. Prišla o pravé oko a tvár jej znetvorili jazvy. Krátko nato dievčatko vyhodili z reštaurácie. Jej jazvy vraj rušili ostatných zákazníkov. 

Po vlne protestov sa reštaurácia ospravedlnila a venovala Viktórii peniaze na operáciu. VIAC TU.

Operácia zadarmo

Frank však išiel ďalej. Rodine ponúkol, že ju bude operovať úplne zadarmo. "Ani nevieme, ako mu máme poďakovať," tlmočila stanovisko rodiny advokátka Lindsey Turk.

Frank sa navyše snaží pre Viktóriu zohnať pomoc aj od ďalších kolegov - lekárov. "Známy odborník na protetiku z Floridy jej daruje očnú protézu," dodal Stile.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy