Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na veľkosti penisu záleží! Čím väčší, tým lepšie, tvrdia vedci
Zdielať na

Na veľkosti penisu záleží! Čím väčší, tým lepšie, tvrdia vedci

BRATISLAVA / Na veľkosti penisu skutočne záleží! A to nielen pri športe, ale aj v bežnom živote. Takže čím väčší, tým lepšie, píše americký denník Huffington Post.

Na veľkosti záleží

Na veľkosti penisov skutočne záleží, a to dokonca aj samotným mužom. Tí si ich veľkosť porovnávajú napríklad v sprchách. Dokázal to aj výskum zameraný na športovcov. Ako uvádza americký denník Huffington Post, výskum sa zameral na osem športovcov, z čoho štyria sa priznali, že sú homosexuáli, a štyri, ktorí sú heterosexuáli.

Z výsledkov vyplynulo, že muži si seba navzájom premeriavajú a navzájom sa porovnávajú. Hlavným kritériom je dĺžka práve penisu, ktorí si muži porovnávali v šatni nezávislo na ich orientácií. Všetci účastníci výskumu sa priznali, že si penisy svojich sokov premerali.

Homosexuáli sa hanbili

Muži, ktorí mali veľké penisy, sa neostýchali vyzliecť a ukázať svoju pýchu. Ostatnými účastníkmi boli obdivovaní a uznávaní. Boli na vrchole piedestálu ako symbol mužnosti.

Zaujímavé bolo správanie homosexuálnych športovcov, ktorí sa pri vyzliekaní cítili neisto a rozpačito, zatiaľ čo ich spoluhráči zábrany nemali. Pravdepodobne za ostýchavosťou homosexuálov bola nádej v niečo viac ako len vo všedné vyzlečenie sa. Podľa heterosexuálnych športovcov bol tento akt voči ich opačne orientovaným spoluhráčom nespravodlivý.

Výskum tiež preukázal, že muži s veľkým prirodzením sú sebaistejší a suverénnejší. Keď vyšli všetci účastníci do večerných ulíc, tí, ktorí mali veľké prirodzenie, sa neostýchali oslovovať dievčatá a ženy, boli sebaistejší v komunikácií s opačným pohlavím a zábavu si užívali.

Na penise postavil kariéru

Jeden z hráčov sa však priznal, že si uvedomuje, že v tíme je len kvôli tomu, že má veľké prirodzenie. V skutočnosti však nie je až taký dobrý hráč, aby mohol byť vo vrcholovom športe. Bolo zaujímavé, že v skutočnosti veľký penis je občas dôležitejší ako športové schopnosti.

Veľký penis je v súčasnosti nevyhnutnou súčasťou hegemónnej maskulinity (hegemónna maskulinita je dominujúca forma poňatia mužstva v spoločnosti). Mala by však byť považovaná za nový princíp mužského kapitálu, čiže čím väčší penis, tým lepšie uplatnenie v spoločnosti.

Takto balil ženy

Aj Adam a Eva chodili po raji takmer nahí. Možno aj biblickým príbehom sa inšpiroval mladík z Nórska. Freddy Fairhair odhodil všetky zábrany a ulicami Nórska pobehoval nahý. Dôvod? Chcel zbaliť baby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy