Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO. Neúnavné mláďa pandy, ktoré nie a nie zaspať...
Zdielať na

VIDEO. Neúnavné mláďa pandy, ktoré nie a nie zaspať...

BRATISLAVA / Keď mama povie, že sa má spať, tak to tak je! A nezáleží ani na veku a ani na zvierati. Informácie priniesol britský denník Daily Mail.

Sladký spánok

Keď spať, tak spať! A bez diskusie, hlavne, ak to povedia rodičia. Nezáleží pritom ani na veku, ani na pohlaví, ani na druhu zvieraťa. Ako však rodičia vedia, jednoduchšie sa to povie, ako vykoná. Predovšetkým, ak je to tá posledná vec, ktorú chce potomok urobiť.

To je presne to, čo Yuan Yuan, mama panda urobila aj v prípade svojho batolaťa Yuan Zai. V zoologickej záhrade Taipei nadišiel po čase hrania a zábavy, čas spánku. Neposlušné mláďa si však robilo, čo chcelo a hlavne nie to, čo malo - oddychovať. Mama mu teda dala 10 minút, kým sa okolo nej motalo, hralo, jedlo bambusové výhonky.

A dosť!

Síce to bol boj, ktoré 7-mesačné pandie mláďa nemohlo vyhrať, ale aspoň sa pokúsilo. Nakoniec ho Yuan Zaia mama schňapla za srsť a jednoducho odniesla do postele.

Mláďa Yuan Zai sa narodilo v miestnej zoologickej záhrade len minulý rok v lete. Avšak veľmi rýchlo rastie a stáva sa z nej mladá pandia slečna a jej momentálne najväčšou zábavou je je preháňať svoju milujúcu mamu po celom výbehu. Článok poskytol britský Daily Mail.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy