Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Neuveriteľné! Čivava za volantom spôsobila nehodu
Zdielať na

Neuveriteľné! Čivava za volantom spôsobila nehodu

SPOKANE / Viete si predstaviť, že do vás narazí auto a keď sa otočíte zistíte, že za volantom sedí čivava? Presne toto sa stalo počas mrazivej zimy na zľadovatelej ceste. Žena, do ktorej psík nabúral, si myslela, že sa zbláznila.

Auto šoférovala Toby

Tabitha sa tešila, ako si po práci oddýchne. Na červenej na semafore zastavila. No stalo sa to, čo nečakala. "Ani neviem odkiaľ prišla, pozerala som sa - žiadne auto nebolo naokolo. Zohla som sa a v tom náraz. Keď som zdvihla hlavu, za volantom nebol nikto - len malá čivava. Labky na volante, pozerala dopredu na mňa. Bola som úplne v šoku. Odrazu som nevedela, či som sa náhodou nezbláznila," opisuje svoj zážitok Tabitha.

Táto žena však na psychiatriu nepatrí - skutočne do nej narazila s autom čivava. Volá sa Toby a patrí tomuto mužovi - Jasonovi Martinezovi. Ten bol počas incidentu v obchode.

Majiteľ čivavy bol v obchode

"Neviem, čo si mám o tom myslieť. Odrazu ktosi vbehol do obchodu a spýtal sa - nemá tu niekto hnedé auto? A ja, že áno - prečo," hovorí Jason Martinez.

Jason bol v obchode len niekoľko minút. To však tomuto drobcovi úplne stačilo na to, aby uviedol auto do pohybu - zrejme uvoľnil ručnú brzdu. Našťastie sa nikto nezranil a škody na autách sú minimálne.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy