Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodič (†40) prešiel do protismeru, dvaja mŕtvi
Zdielať na

Vodič (†40) prešiel do protismeru, dvaja mŕtvi

NITRA / Vodič (40) prešiel na diaľnici do protismeru a tento jeho omyl si vyžiadal dva ľudské životy. Pár kilometrov za Nitrou čelne vrazil do oprotiidúceho auta. To navyše začalo aj horieť. Obaja vodiči boli na mieste mŕtvi. 60-ročná spolujazdkyňa v nemocnici bojuje život.

Nehoda si vyžiadala dve obete

Polícia vyšetruje okolnosti tragickej nehody, ktorá sa stala v stredu večer na R1 v katastri Veľkého Zálužia v okrese Nitra a vyžiadala si dve obete. Vodič, ktorý ju spôsobil, išiel v protismere. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 40-ročný šofér VW Golf sa pri poslednom výjazde na cestu pravdepodobne napojil opačne, a tak sa dostal do protismeru.

Či pri tragédii asistoval aj alkohol, bude známe až po pitve. Vodič VW sa v protismere najskôr zrazil s Peugoetom 307. Auto odhodilo do stredového deliaceho zvodidla, jeho 29-ročný vodič a o tri roky mladšia spolujazdkyňa vyviazli bez zranení. Šofér v Golfe však pokračoval v jazde a následne sa zrazil s Oplom Astra, ktorý šoféroval 60-ročný Prešovčan.

Žena (60) bojuje v nemocnici o život

Opel po náraze explodoval a začal horieť. Obaja vodiči zomreli na mieste, 60-ročnú ženu z Opla previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Škody na autách sa vyšplhali na takmer 10-tisíc eur. Podľa kamerových záznamov, ktoré si policajti prezreli, sa vodič stretol s niekoľkými vozidlami. Je to prvá tohtoročná tragická nehoda v Nitrianskom kraji.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy