Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajt (55) mal zabiť a zjesť muža! Dohodli sa cez internet
Zdielať na

Policajt (55) mal zabiť a zjesť muža! Dohodli sa cez internet

DRÁŽDANY / Polícia v nemeckom meste Dráždany v piatok informovala o zadržaní jedného zo svojich kolegov, ktorý je podozrivý zo zabitia a následného zjedenia svojej obete. Ňou má byť muž Hanoveru, ktorý sa so zadržaným na všetkom dohodol cez internet a telefó

Sníval o zjedení kanibalom

Podľa zistení úradov totiž bolo jeho snom byť zabitý a následne zjedený. K tomu však podľa zadržaného nakoniec neprišlo. Zatknutý 55-ročný policajný odborník na rukopis muža po podrezaní hrdla rozrezal a podelil na malé kúsky, ktoré následne pochoval na svojom pozemku. Vyšetrovatelia v tejto súvislosti potvrdili absenciu dôkazov o zjedení častí tela 59-ročného hanoverského obchodného poradcu.

Podobný prípad

Polícia pôvodne začala vyšetrovať zmiznutie muža z Hanoveru a po niekoľkých týždňoch objavila intenzívnu komunikáciu s členom drážďanského policajného zboru. Dvojica sa stretla začiatkom novembra na stanici, odkiaľ sa presunuli do domu odborníka. Jeho konanie evokuje prípad spred 12 rokov v Nemecku. Vtedy sa dvaja muži dohodli na rovnakom scenári, s tým rozdielom, že ku kanibalizmu nakoniec došlo. Jeho páchateľ dostal doživotie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy