Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO. Keď kôň obťažuje kameramana
Zdielať na

VIDEO. Keď kôň obťažuje kameramana

SANTIAGO / Práca kameramanov v teréne je náročná. Neraz sa stretávajú s ťažkosťami a prekážkami. Presvedčil sa o tom aj kameraman Greg Harriott, ktorého začal počas nakrúcania v Čile obťažovať kôň. Video priniesla americká televízia ABC.

Kuriózny moment

Richard Wiese cestuje po celom svete, hľadá jedinečné príbehy ľudí a voľne žijúcich zvierat. Túto dobrodružnú cestu prináša pomocou dokumentárneho seriálu Born to explore, ktorý vysiela americká televízia ABC. Nakrúcanie rozhovoru s chovateľom Gonzalom Vialom, na ranči v blízkosti čílského Santiaga, prinieslo kurióznu situáciu.

Kameraman Greg Harriott sa pravdepodobne zapáčil koníkovi menom Chunchun a ten ho začal hrýzť a dobiedzať do neho. Režisérovi Andymu Amesovi sa celú túto situáciu podarilo natočiť na svoj telefón a tak sa dostala nahrávka do vysielania televízie ABC a neskôr aj na internet.

Komplikovaný vzťah

Kameraman Greg Harriot, ktorý získal nedávno aj cenu Emmy Award, sa po tomto milom "incidente" dal na Facebooku "do vzťahu" s koníkom Chuchun. Avšak označil ho ako "vzťah je komplikovaný".

Vzdelávací program Born to explore predstavuje a zdôrazňuje kultúru po celom svete. V každej epizóde podniká cesty do najrôznejších kútov sveta. Jeho misia je hlavne v hľadaní jedinečných ľudí, rozmanitých svetových kultúr a objavovaní prírodných krás našej planéty. Richardovi Wiesovi sa už dokonca podarilo dostať aj na izolované miesta, ako kočovné dediny a domorodé kmene, na ktoré sa doteraz nikdy nikto s kamerou nedostal.

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

TV JOJ, ABC News

Súvisiace články

Najčítanejšie správy