Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
X Factor je výzva, hovorí režisér slovenskej verzie
Zdielať na

X Factor je výzva, hovorí režisér slovenskej verzie

SLOVENSKO / Ak máte dobrý hlas, viete spievať a nebojíte sa ukázať pred publikum, nastala vaša chvíľa. Na Slovensku sa bude hľadať X Factor! Že neviete čo to je? Je to niečo mimoriadne, iné, zaujímavé, nové. Ak to v sebe máte, máte šancu vyhrať!

Už aj na Slovensku!

Viete čo majú spoločné charizmatický spevák Josh Krajcik, výnimočne talentovaná Lillie McLoud a skupina Maddogx? Odpoveď je jednoduchá. Všetci dokázali, že majú X-factor!

Josh zaujal porotu amerického X Factoru pred dvoma rokmi. Skupina Maddgox hviezdila v maďarskej verzii tejto súťaže. A Lillie McLoud oslnila Simona Cowella a ostatné tri porotkyne tento rok. Títo traja museli za svojou šancou cestovať, ale vy už cestovať nemusíte. X Factor príde za vami! Pozrite si video tu.

Je to potvrdené, aktuálne najväčšia a najúspešnejšia spevácka šou na svete X Factor prichádza na Slovensko! Keď producent Simon Cowell v roku 2004 predstavil vo Veľkej Británii túto šou, netušil, že sa o takmer desať rokov neskôr bude vysielať vo viac ako 47 krajinách sveta. Slovenskú verziu najlepšej speváckej šou prinesie už na jar 2014 televízia JOJ.

Ukáž svoj talent

"Je to veľmi dobrá správa pre Slovensko! Konečné rozhodnutie padlo ako blesk z jasného neba," upresnila zástupkyňa spoločnosti Fremantlemedia Andrea Gavačová. Všetci talentovaní slovenskí speváci budú mať už čoskoro šancu ukázať, čo v nich je a súťažiť o lukratívne ceny.

"Súťaž bude začínať kastingami, pokračovať u porotcov, ktorí si budú viesť svoju skupinu, a traja vyvolení pôjdu spolu do semifinále a skončí to vo finále," dodala Gavačová.

Moderátor a porota

Režisérom X Factoru bude Jeffo Minaŕík, známy aj z ďalšej talentovej šou Česko-Slovensko má talent. "Prípravy už začali. Pripravené sú priestory na natáčanie, rokujeme už s porotcami a známy je už aj moderátor," uviedol režisér projektu Jeffo Minařík.

Meno moderátora je však zatiaľ prísne utajované. Ako bude slovenská verzia X Factoru vyzerať, má už režisér jasno. "Nemyslím si, že tá veľkosť určuje to či je to zaujímavé, ide o formu ako sa to stvárni, o spracovanie jednotlivých spevákov, ich príbehy o to, čo sa deje v zákulisí, v backstageoch," dodal Minařík.

Šanca pre každého

Najväčšou výhodou X Factoru je to, že prihlásiť sa môže ktokoľvek. Deti, starší, mladí, sólisti i skupiny. Porotcovia si ich v priebehu súťaže rozdelia do skupín a budú sa im individuálne venovať.

Prípravy sú v plnom prúde a zo zákulisných informácií nám ešte režisér prezradil, že súťažiaci i diváci sa môžu tešiť na zaujímavú porotu. "Možno to už môžem povedať, pravdepodobne bude mať jedného zahraničného člena, je tam veľa prekvapení pripravených pre Slovákov," prezradil Jeffo Minařík. Slovensko sa týmto stane 47. krajinou, v ktorej sa bude hľadať X Factor. Možno ho máte práve vy!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

FACEBOOK/ The X Factor (USA)

Súvisiace články

Najčítanejšie správy