Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Otrasné! Pes privliekol do domu nohu
Zdielať na

Otrasné! Pes privliekol do domu nohu

WASHINGTON / Policajné vyšetrovanie v americkom štáte Washington odštartoval pes. Ten totiž svojim majiteľom privliekol na pozemok ľudskú nohu. Majitelia štvornohého miláčika zostali v šoku a najprv sa to báli oznámiť. Policajti čoskoro našli aj zvyšok tela. Psovi na obojok zavesili gps zariadenie, aby ho vedeli lokalizovať, avšak pozostatky nakoniec objavili pátracie psy. Vyšetrovatelia teraz čakajú na výsledok pitvy, aby vedeli určiť pohlavie a tiež identitu obete.

Najprv nohu zakopal

"Zobudil som sa a keď som o 8:30 išiel nakŕmiť psy, jeden z nich stál nad ľudskou nohou," opisuje majiteľ psa Bill Flowers. Tým psom bola Liberty - fena, ktorá si svoj úlovok spočiatku strážila.

Majiteľ sa bál, že polícia bude mať podozrenie, a tak nález najprv neoznámil. A nohu zakopal. "Vopchal som ju do plastového vreca a zakopal som ju," opisuje. Ubehli 4 dni.

Pozostatky poslali na expertízu

"Bál som sa zavolať políciu. Nechcel som skončiť za mrežami pre to, čo som neurobil," vysvetľuje Bill. "Keď som prišla domov, otec mi všetko povedal - vysvetlila som mu, že musíme kontaktovať strážnikov," hovorí dcéra.

Detektívi muža nepodozrievali, skôr ich zaujímal zvyšok pozostatkov. Preto psovi dali na obojok sledovacie zariadenie, aby ich k mŕtvole doviedla. Telo nakoniec našli pátracie psy v lese. Pozostatky poslali na expertízu, na ktorej závery teraz čakajú. Zatiaľ nevedia určiť ani pohlavie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy