Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rodiacu sučku zachránila policajtka. Bola priviazaná o lavičku
Zdielať na

Rodiacu sučku zachránila policajtka. Bola priviazaná o lavičku

KALIFORNIA / Policajná dôstojníčka zachránila 8 nevinných životov naraz. Tentokrát však nešlo o ľudí, ale o malé šteniatka a ich matku. Policajtku teraz všetci chvália nielen za dobré srdce, ale aj za pohotovosť, s akou konala.

Bristol bola uviazaná o lavičku

Vlčiačke Bristol a jej šteniatkam zachránila život policajtka Jeniffer. Tá objavila Bristol uviazanú o lavičku vo chvíli, keď začala vrhať svoje mladé. "Viete, naučili nás, ako pomôcť rodiacim ženám, ale toto bolo úplne iné," hovorí policajtka Jennifer Bloom.

Jennifer hneď zbadala, že jedno zo šteniatok je už mŕtve a Bristol sa ho snaží zahrabať do zeme. Chlpatú maminu preto oslobodila, naložila do auta a okamžite odviezla k veterinárovi. "Počula som zozadu auta tiché havkanie. tak som vedela, že fenka poctivo rodí ďalej," dodáva Jennfier.

Bristol si toho veľa prežila

Tam zistili, že fenka je veľmi mladá a tieto šteniatka budú jej prvé. Napriek tomu sa vraj správala veľmi odvážne. "Je to skvelá mamina. Veľa si toho prežila," uviedla veterinárka Beatriz Retana. 

Z deviatich šteniatok napokon prežilo sedem. Bristol nemala žiadnu známku alebo čip, vypátrať jej pôvodného majiteľa tak bude veľmi ťažké. Pravdepodobne ju nakoniec spolu so šteniatkami ponúknu na adopciu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy