Zatiahnuté
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Morský čert zahryzol do rybárovej ruky! A nepustil...
Zdielať na

Morský čert zahryzol do rybárovej ruky! A nepustil...

OSLO / Takto to vyzerá, keď sa ryba nechce vzdať bez boja. Morský čert, ktorého ulovil rybár z Bieloruska Boris, sa nedal len tak vyfotografovať ako nenáročný úlovok. Naopak, pri pózovaní chňapol po ruke rybárovi a držal ho v zovretí zubov ostrých ako žiletky!

Morský čert sa nevzdá bez boja

Boris z Bieloruska bol v nórskych rybárskych vodách práve loviť morských čertov a jedného sa mu podarilo vytiahnuť. Keď chcel zapózovať pred fotoaparátom a ľavú ruku priložil k okrúhlym ústam čerta, ten po nej hneď chňapol a uväznil ju až po zápastie! Keďže morské čerty majú čeluste plné zubov ostrých ako žiletky, lahoda to pre rybára teda nebola.

Stisk čelustí pekne bolel, Borisovi museli zo zovretia pomôcť až jeho kamaráti a bez drevených palíc a noža sa to teda nezaobišlo!

Vyše stokilový čertisko

Morský čert je anglické pomenovanie rôznych druhov rýb žijúcich v severozápadnom Atlantiku. Narastajú do dĺžky viac ako 1,5 metra a živia sa rybkami, ktoré zvyčajne prehĺtajú celé. Podľa wikipedia.org najväčšia takáto rybka vôbec bola ulovená 7. januára 2012 Nórom Frank-Runeom Kopperudom. Vážila vyše 114 kilogramov!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com/YouTube, Eliza Mail

Súvisiace články

Najčítanejšie správy