Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chlapca (†8) zabila bejzbalová loptička
Zdielať na

Chlapca (†8) zabila bejzbalová loptička

UNION CITY / Najhoršou nočnou morou rodičov je prežiť vlastné deti. Takýto krutý osud postihol aj manželov, ktorí videli svojho 8-ročného chlapca umierať pri jeho obľúbenej hre. Zabila ho bejzbalová lopta.

Po tréningu sa domov nevrátil

Otec 8-ročného chlapca je pomocným koučom v detskej lige v americkom meste Union City. práve sa pripravovali na zápas hviezd. "Bol to deň ako iné. Trénovali sme tak, ako zvyčajne. Ale po tomto tréningu sa už domov nevrátil," smúti Dylanov otec.

Dieťa stálo na prvej méte, keď ho tvrdá lopta zasiahla. Chlapca v sekunde zrazilo k zemi a skolaboval. "Bolo to najhoršie, čo si dokážete predstaviť," hovorí mama nebohého chlapca.

Orgány venovali na transplantáciu

Hoci dieťa previezli do nemocnice, lekári ho nedokázali zachrániť. "Toto je pre všetkých rodičov. Objímte svoje deti, pobozkajte ich večer, či sú malé, alebo veľké. Nikdy im nezabúdajte povedať ako veľa pre vás znamenajú - pretože o sekundu už tu byť nemusia," pokračuje otec chlapca.

Zdrvení rodičia aj napriek bolesti urobili niečo, na čo by v takej situácii mnohí silu nemali - venovali Dylanove orgány na transplantáciu. "Mnoho ľudí dostalo včera najväčší dar od úžasného dieťaťa. Dylan bude ďalej žiť v mnohých ľuďoch," dodal otec.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy