Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mäso skladovali pri kontajneroch, potom ho dávali zákazníkom
Zdielať na

Mäso skladovali pri kontajneroch, potom ho dávali zákazníkom

FLORIDA / Američan Brandon Huber sa rozhodol udať vlastného zamestnávateľa. natočil video, ako floridská pobočka reštaurácie Golden Corral schováva pred inšpekciou mäso pre hostí v uličke za reštauráciou hneď vedľa kontajnerov.

Mäso skladovali pri kontajneroch

Ako píše portál novinky.cz, mäso bolo podľa Hubera neskôr servírované zákazníkom. Majiteľ podniku však tvrdí, že ho personál zlikvidoval, píše Huffington Post.

"Nedávno zverejnené video ukazuje prípad nesprávneho zachádzania s mäsom na našej pobočke v Port Orange. Nič z toho nebolo servírované zákazníkom. Všetko bolo na príkaz vedenia zlikvidované," povedal majiteľ reštaurácie Eric Holm. Taktiež dodal, že autor videa sa podieľal na likvidácii mäsa a manažér reštaurácie bol prepustený.

Huberov otec chcel za video 5 000 dolárov

Zamestnanec reštaurácie Brandon Huber však tvrdí niečo iné. Podľa neho bolo mäso schovávané pred potravinovou inšpekciou a neskôr malo byť servírované hosťom. V uličke sa nachádzalo surové mäso na hamburgery, rebierka, dusené mäso, kurence, slanina či veľký pekáč so šťavou z mäsa.

Huberova motivácia nie je zatiaľ známa. Jeho zamestnávateľ prehlásil, že mladíkov otec kontaktoval vedenie a dal mu ponuku odkúpiť video za 5 000 dolárov. Reštaurácia to však neakceptovala.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

LiveLeak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy