Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Chceli prevetrať cudziu jachtu. Uviazli na plytčine...
Zdielať na

Chceli prevetrať cudziu jachtu. Uviazli na plytčine...

SAN FRANCISCO / Jazdu, na ktorú sa nezabúda, si dopriala trojica dobrodruhov. Tí zatúžili po výlete na jachte. Keďže žiadnu nemali, po jednu si odskočili do prístavu. To, že loď nevedia obsluhovať asi nebolo až také dôležité.

25-metrová jachta zmizla z prístavu v San Franciscu. Ak by ju trojica zlodejov dokázala prevetrať a neporušenú vrátiť, možno by sa im to aj prepieklo. To by však v médiách nemohli kolovať zábery, ako uviazli na plytčine.

Majiteľ si loď ihneď spoznal a zalarmoval políciu. Po krátkom presviedčaní v putách odviedli dvoch mužov a jednu ženu. "Neveril som tomu. Ukradnúť niečo tak veľké... To som ešte nepočul," prekvapene poznamenal zamestnanec lodenice Eric Mattson.

Na ukradnutej lodi to poriadne roztočili

"Miláčika", ako sa dvojmiliónová hračka volá, teraz čaká oprava fasády. Potrebuje nové kormidlo aj vrtuľu. A nielen to, návštevníci nešetrili ani interiér! Polícia vnútri lode našla spúšť po divokej oslave.

Rozmýšľať nad tým, či im tento zážitok stál za to, môžu páchatelia vo väzení. Času bude dosť, na krku totiž majú obvinenia zo závažnej krádeže a sprisahania.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy