Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Žralok uviazol na pláži. Odvážny muž ho odtiahol do mora za plutvu
Zdielať na

Žralok uviazol na pláži. Odvážny muž ho odtiahol do mora za plutvu

Máčanie sa v morských vlnách - to je pre mnohých z nás v týchto mrazivých dňoch veľmi lákavá predstava. Keď k nej však pridáme aj obraz dvojmetrového žraloka, ktorý uviazol v plytkej vode neďaleko vás, opäť sa hlásia o slovo zimomriavky...

Takúto situáciu však zažili počas kúpania sa na pláži Bulcock Beach viacerí Austrálčania. Pri brehu neďaleko nich totiž naozaj plával obávaný morský dravec. Niektorých z dovolenkárov poriadne vystrašil, no našli aj takí, ktorým nechýbala odvaha. Jeden z mužov ho chytil za plutvu a odtiahol do hlbšej vody, ďalší starší pán mu pomáhal nájsť správny smer.

Asi bol chorý alebo zranený

Žralok po tom ešte niekoľko minút plával v blízkosti pláže, no neskôr už zamieril na otvorené more. "Bolo to riadne strašidelné. Kričala som na moje malé deti, aby utiekli, ale nepočuli ma," povedala miestnym médiám jedna zo žien na pláži Tash Kimlinová. Už s úsmevom, keďže všetko dobre dopadlo. Podľa expertov bol žralok s najväčšou pravdepodobnosťou chorý alebo zranený, pretože inak by sa tak blízko k pevnine nedostal.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Žralok_pláž_plytčina

isifa.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy