Skoro jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Bizarné. Opustil dcérku, lebo je škaredá!
Zdielať na

Bizarné. Opustil dcérku, lebo je škaredá!

Klamať sa nevypláca, no nie vždy si následné odhalenie pravdy vyberie tak krutú daň, ako sa to stalo mladej Číňanke. Svoju súčasnú podobu totiž dosiahla sériou plastických operácií. Všetko šlo ako po masle. Zamilovala sa, vydala a porodila svojmu manželovi dcérku. A tam to všetko začalo. Začiatok jedného konca.

Po narodení dieťaťa začal muž podozrievať svoju ženu z nevery. Dievčatko sa totiž nepodobalo ani na jedného z rodičov. „Svoju ženu som si bral z lásky, keď sa nám narodilo dieťa, začali problémy. Dcéra bola taká škaredá, že som sa jej bál,“ uviedol muž menom Feng pre čínske médiá. Žena sa neskôr priznala, že v minulosti vyzerala celkom inak a za svoju peknú tvár vďačí skalpelu.

Vysúdil skoro 93 000 eur

Ani to však neupokojilo mužov hnev a  podal žiadosť o rozvod. Je len ťažko pomenovať, čo sa v ňom odohrávalo, no krutosť a bizarnosť situácie vyráža dych a otvára oči. Hoci je to až neuveriteľne kruté, čínske súdy majú celkom iný názor. Po žiadosti o rozvod totiž nasledovala žaloba za podvod. Mužovi dal súd za pravdu a jeho nešťastná - dnes už exmanželka mu musí zaplatiť odškodné 120-tisíc dolárov, čo je v prepočte približne 93-tisíc eur. Pre zaujímavosť, plastiky ju kedysi vyšli iba o 20-tisíc menej.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy