Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Novinári nakrúcali reportáž, mladík ich ohrozoval zbraňou
Zdielať na

Novinári nakrúcali reportáž, mladík ich ohrozoval zbraňou

Mal to byť bežný deň novinárov. Išli nakrútiť reportáž o troch ľuďoch, ktorí spôsobili smrť staršieho muža. Reportérka americkej stanice CNN April Thompsonová však netušila, že sa dostane do ohrozenia života. Všetko zaznamenal na kameru pohotový kameraman.

April Thompsonová chcela nakrútiť reportáž o smrti staršieho muža. Z tej obvinili troch ošetrovateľov, vrátane mužovho syna. Policajný spis tvrdí, že starší pán bol týraný a ponechaný na pospas osudu bez jedla. Ukázalo sa, že páchatelia mu podali aj silné lieky, ktoré ho na niekoľko dní paralyzovali.

Nemilé prekvapenie

Keď 21. februára zomrel, zistilo sa, že z jeho domu záhadne zmizlo 108 tisíc dolárov. Reportérku pri dome obete čakalo nemilé prekvapenie. Po slovnej prestrelke sa zdalo, že mladík nastupuje do auta a odíde. Avšak zo svojho vozidla vytiahol zbraň.Štáb okamžite nastúpil do svojho auta. 

Mladík ušiel

Mladík ušiel a reportérka zábery ukázala na polícii. Vysvitlo, že mladý muž je priateľom syna jedného z obžalovaných a nechce uveriť tomu, že by staršieho pána ošetrovatelia utýrali na smrť. Jeho konanie však bolo trestné. "To, čo som videl na záberoch je útok s priťažujúcimi okolnosťami," uviedol policajný kapitán Larry Robinson.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy