Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Minister obrany Galko šokuje: Niekto ma sleduje!
Zdielať na

Minister obrany Galko šokuje: Niekto ma sleduje!

Prekazil niekomu biznis so zbraňami, a teraz hľadajú čokoľvek, aby sa ho zbavili. Alebo ide o politickú hru? Aj to môžu naznačovať slová ministra obrany Ľubomíra Galka (SaS). Ten tvrdí, že ho niekto prenasleduje.

Na verejnosti sa najnovšie objavil záznam jazdy šéfa rezortu obrany. Jeho vodič si na diaľnici medzi smerom do Bratislavy zapol maják a uháňal 180 kilometrovou rýchlosťou na strannícku tlačovku. To všetko na úseku, kde je povolená 110-tka.

Video vytiahol na svetlo sveta podpredseda Smeru Robert Kaliňák. Práve o bývalom ministrovi vnútra sa hovorí, že mal pod palcom aj rezort obrany. Galko začal po smerákoch upratovať vo veľkom štýle - podáva trestné oznamenia, prehodnocuje predražené zákazky...

Otázne je, kto upaľujúcu Galkovu limuzínu natočil. Isté je len to, že aj luxusný mercedes, ktorý ho sledoval, prekročil predpisy. Kaliňák podľa ministra zhromažďuje informácie nielen o jeho osobe, ale napríklad i o jeho rodine.

"Funguje tu nejaká paralelná tajná služba? Toto je veľmi vážna vec. Považujem to za mafiánske praktiky, za ktoré sa raz niekto musí zodpovedať," vyhlásil Galko.

Paradoxné je aj to, kto na Galkovu jazdu upozorňuje. Video vytiahol Kaliňák, ktorý ešte ako minister vnútra výrazne prekročil maximálne povolenú rýchlosť v meste. Po Bratislave sa jeho vodič rútil viac ako stovkou...

sita/Tomáš Halász

Súvisiace články

Najčítanejšie správy