Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Maďarský jazyk rozvíril vody... Na pohotovosti sa pohádali s lekárkou
Zdielať na

Maďarský jazyk rozvíril vody... Na pohotovosti sa pohádali s lekárkou

Namiesto vyšetrenia v ambulancii lekárskej služby prvej pomoci v Nových Zámkoch došlo k slovnej prestrelke. A to poriadne ostrej! Nešlo však o hádku kvôli diagnóze aj keď mladého pacienta z Nesvád už tri dni trápili vysoké horúčky. Lekárka latisnkoamerického pôvodu a pacient, ktorý rozprával po maďarsky, nenašli spoločnú reč. Najmä keď sa do toho zamiešal chlapcov otec, tlmočník...

"Nechápete, že nevie rozprávať po slovensky. Ja som prišiel ako tlmočník, lebo aj v parlamente hovoria, že každý môže zobrať tlmočníka," vysvetľuje otec pacienta. "Ja som jej hovoril, že buďte taká dobrá, on je chorý a nie, aby sme rozprávali, kto vie maďarsky a kto slovensky. Ja som začal tak nahlas rozprávať, lebo človek je už nahnevaný... Nepatrí tam hentá ženská, ja by som ju kopol, nech ide tam, domov, jak sú ťavy," rozčúlil sa nad jednaním lekárky.

Aj napriek tomu, že napokon sa lekárka po nedorozumeniach podujala pacienta vyšetriť, otec ho vyzdvihol a odviezol na pohotovosť v nemocnici. Podľa sestričky v ordinácii lekárky bol vulgárny otec. "Škaredo ju urážal, dokonca na jej farbu pleti. Ona je z Panamy..." A ako reagovala lekárka? Pozrite si videoriport.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy