Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Samovražda advokáta Kolesára: Zabil ho alkoholizmus a depresie
Zdielať na

Samovražda advokáta Kolesára: Zabil ho alkoholizmus a depresie

Som alkoholik a snažím sa vyliečiť. To boli posledné slová bratislavského experta na trestné právo Juraja Kolesára, ktorý spáchal samovraždu vo svojom byte. Jeho manželka, rovnako známa právnička, mu už nedokázala pomôcť.

Advokát zanechal list na rozlúčku, aj rukou napísaný závet. Juraj Kolesár, bol prominentný advokát, ktorý zastupoval svojich klientov aj v mediálne známych kauzách. Podľa našich informácií trpel v poslednom období depresiami.

Pár hodín pred samovraždou svojej manželke povedal, že s ňou prežil posledný krásny slnečný víkend. To, že prominentý právnik spáchal samovraždu, hovorí aj list na rozlúčku.

V  ňom stručne vyšetrovateľom vysvetlil pôvod strelnej zbrane a zakázaného streliva, nechal odkaz pre svoju ošetrujúcu lekárku pôsobiacej na Prednej Hore, a ostatné riadky už patrili jeho milujúcej manželke, štyrom deťom a jednému vnukovi.

Jeho posledné želanie bolo, aby ho rodina pochovala v malebnej dedinke Bystrička pri Poltári. Na poslednú rozlúčku do auly Právnickej fakulty Univerzity Komenského sa podľa našich informácií chystajú politické špičky, kolegovia advokáti, prokurátori.

tv joj

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy