Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragédia vo Veľkom Mederi: O život mala prísť manželka poradcu ministra vnútra
Zdielať na

Tragédia vo Veľkom Mederi: O život mala prísť manželka poradcu ministra vnútra

DUNAJSKÁ STREDA / V okrese Dunajskej Stredy vo Veľkom Mederi došlo k nešťastiu v jednom z rodinných domov.

Bez známok života našli v stredu večer ženu v rodinnom dome vo Veľkom Mederi. V bazéne na dvore ju okolo desiatej večer našla rodinná príslušníčka. Tá prišla do domu po tom, ako sa manžel nebohej ženy Ladislav Csémi, poradca ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka, dlhší čas nevedel dovolať manželke z pracovnej cesty na východe krajiny.

Podľa informácií TV JOJ mali nájsť manželku poradcu s poraneniami hlavy. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti. Podľa informácií zdroja TV JOJ bola ulica celú noc uzavretá. Nebohá 44 ročná manželka poradcu ministra mala mať vzadu na hlave ranu. To, či sa zranila pri páde do bazéna, je predmetom vyšetrovania. 

Polícia potvrdila, že boli privolaní na miesto, kde našli osobu bez známok života. "Prípadom sa zaoberajú policajti kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Trnave, pričom vyšetrovateľ PZ začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. Vzhľadom na prebiehajúce úkony a počiatočné štádium vyšetrovania, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová. 

Najčítanejšie správy