Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO Z MIESTA TRAGÉDIE. Motorkár (†24) neprežil jazdu na Šírave
Zdielať na

VIDEO Z MIESTA TRAGÉDIE. Motorkár (†24) neprežil jazdu na Šírave

Jazda na športovej motorke sa stala osudnou pre 24-ročného motorkára. Na Zemplínskej Šírave so svojím strojom zrazil s osobným autom. Pri nehode utrpel veľmi vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol.

K tragédii došlo v stredu podvečer na križovatke hlavnej cesty s odbočkou na lokalitu Prímestská oblasť na Zemplínskej Šírave. „Ide o prvú smrteľnú motorkára tohto roku na Šírave, pri ktorej sme zasahovali,“ nehodu povedal dôstojník operačného strediska hasičov z Michaloviec Marián Hric.

K nehode došlo po tom, čo sa Ján (†24) na motorke zn. Honda zrazil s prechádzajúcim Renaultom Mégane. Mladík jazdil na svojom stroji po hlavnej ceste. Oproti nemu išlo auto, ktoré začalo odbočovať doľava a tak mu skrížilo cestu. Bol to úplne nečakaný okamih. Svedčí o tom aj to, že na ceste nie sú žiadne brzdné dráhy. 

Motorkár pri zrážke utrpel vážne zranenia, ktorým podľahol na mieste nehody. Zraneného vodiča renaultu odviezla rýchla zdravotná pomoc. Policajný vyšetrovateľ už z prečinu usmrtenia obvinili vodiča osobného auta Milana (74) z Michaloviec. Hrozí mu basa až na päť rokov.

Motorkár cesta, Zemplínska Šírava, smrť

polícia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy