Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
New Balance, Timberland i Champion – tajomstvo vytvárania harmonických outfitov
Zdielať na

New Balance, Timberland i Champion – tajomstvo vytvárania harmonických outfitov

INZERCIA / Miešajte, kombinujte a vytvárajte jedinečné looky s kúskami od špičkových značiek pouličného štýlu. Zistíte, že každá značka vám môže ponúknuť niečo iné a spolu vytvoria zaujímavý, ale zároveň ucelený outfit. Dnes si vezmeme na mušku tri legendy - New Balance, Timberland a Champion. Uvidíte, že spojením svojich síl ponúkajú záruku pohodlných, kvalitných a skvele vyzerajúcich outfitov. Vezmite si to najlepšie z každej z nich a premeňte svoj každodenný look!

New Balance, čiže kultové tenisky

New Balance je značka, ktorá už desaťročia teší športových nadšencov aj milovníkov mestského štýlu. Jej tenisky predstavujú nielen pohodlie, ale sú aj ikonami mestskej módy. Klasické modely ako 990, 2002 alebo 574 prešli metamorfózou a stali sa neodmysliteľnou súčasťou streetwearového šatníka, takže niet divu, že ich milujú celebrity a milióny spokojných zákazníkov.

JDSports

​Tenisky New Balance v sebe spájajú moderné trendy s retro inšpiráciou behom, vďaka čomu sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú zdôrazniť svoju individualitu. Ak si chcete vytvoriť look, ktorý bude pohodlný a zároveň trendy, tenisky NB sú ideálnou voľbou. Nájdu si cestu do športových súprav, či do štýlov athleisure alebo city outdoor - vždy zdôraznia, že pri výbere tenisiek ste sa rozhodli pre skutočne ikonickú značku. V kolekcii značky nájdete nielen tenisky, ktoré sú ideálne na jar a leto, ale aj zimné edície tenisiek alebo sandále na dovolenkovú sezónu. Ak však hľadáte masívnu, trekingom inšpirovanú obuv a letné modely na túry mimo mesta, potom si pozrite, čo má v ponuke Timberland, o ktorom sa dočítate nižšie.

JDSports

Timberland – ikona mestského outdoorového štýlu

Od dizajnu, v ktorom sa mieša retro športová inšpirácia a modernosť, ktorú ponúka New Balance, sa presúvame do oblasti mestského outdooru. Timberland nie je len značka obuvi, je to symbol mestského štýlu s nádychom dobrodružstva. Ikonické žlté topánky Timberland Premium 6 s výrazným vysokým zvrškom a drážkovanou podrážkou sú vlajkovou loďou tejto americkej značky, ale v ponuke na vás čaká oveľa viac. Tenisky, topánky chukka a dokonca aj dámske topánky s logom Timberland bezpochyby vynikajú nezameniteľným dizajnom, ktorý poukazuje na inšpiráciu prírodou, vášeň pre objavovanie nepoznaného a silu charakteru. To isté platí aj pre kolekciu oblečenia značky. Kárované košele, praktické cargo nohavice, teplé mikiny alebo odolné bavlnené tričká spájajú nevšedný dizajn s praktickosťou, ktorú potrebujete každý deň. Modely Timberland v konfrontácii s dizajnami New Balance alebo Champion vytvárajú výrazný kontrast, pričom sa navzájom dokonale dopĺňajú.

JDSports

Champion – športová ležérnosť a mestská nonšalancia

Značka Champion s dlhou históriou vo svete športu prenikla do ulíc miest a získala si aj srdcia milovníkov streetwearu. Klasické jednofarebné mikiny, teplákové súpravy, páperové bundy alebo joggery tejto značky sú symbolom športovej ležérnosti, ktorá sa perfektne hodí do každodenných situácií. Kľúčovým prvkom pri vytváraní harmonických súprav s Champion je schopnosť spojiť športovú estetiku s retro inšpiráciami prítomnými v dizajnoch New Balance a s výrazným outdoorovým štýlom Timberland. Spojte ikonickú mikinu Champion s nohavicami Timberland a teniskami NB a vytvorte vyvážený vzhľad, ktorý je ideálny na každodenné nosenie. Chcete, aby športová estetika v outfitoch dominovala? Siahnite po legínach alebo cyklistických šortkách Champion, zlaďte ich s tričkom a čiapkou s logom Timberland a vzhľad doplňte teniskami a batohom New Balance.

Kombinácia troch ikonických značiek ponúka nekonečné možnosti na vytvorenie jedinečného a osobitého vzhľadu. S nimi si môžete užívať netradičný look aj neustále pohodlie. Navštívte naše predajne alebo internetový obchod JD Sports, kde na vás čaká široký výber produktov značiek New Balance, Champion a Timberland.