Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žiarlivý manžel zaútočil na farára. Myslí si, že spáva s jeho manželkou (63)
Zdielať na

Žiarlivý manžel zaútočil na farára. Myslí si, že spáva s jeho manželkou (63)

Farár z Pohronskej Polhory pri Brezne má za sebou neuveriteľný zážitok. Na fare naňho zaútočil starý muž, ktorý tvrdí, že kňaz má pomer s jeho manželkou. Keď mu nevyšiel útok päsťou, farára pohrýzol.


Žiarlivý manžel (74) mal pripri sebe aj nôž mal pri sebe aj nôž. Pôvodne prišiel na faru pre listinu. Farár ho preto pustil. Muž však na neho okamžite zaútočil. Farár sa našťastie uhol a útočníka chcel vytlačiť von, ako sa naťahovali starý muž spadol na zem a akoby v amoku farára začal hrýzť zubami.



"Bol to šok, keď sa mi zahryzol do lýtka. Bola to obrovská bolesť," opísal farár svoje pocity pri útoky. Keď sa naťahovali, starému pánovi z tašky vypadol kuchynský nôž. Farár už našťastie volal na pomoc starostku aj políciu.

Nôž našťastie nepoužil, hoci deň predtým sa chválil predavačke v obchode, že sa s ním chystá na farára.

Trestné oznámenia podali obaja navzájom. Farár však v šoku z udalosti zabudol spomenúť nôž, ktorý útočníkovi vypadol. Prípad preto zatiaľ vyšetrujú ako priestupok.

"Neviem čo ten dotyčný ešte spraví. Stačí jedno bodnutie a koniec, takýto človek nepatrí do normálnej spoločnosti," obáva sa farár.

Na tohto farára zaútočil žiarlivý manžel

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy