Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Simone prebodol zo žiarlivosti srdce aj pľúca
Zdielať na

Simone prebodol zo žiarlivosti srdce aj pľúca

S nožom, ktorý ju pripravil o život, len pár hodín pred tragédiou krájala huby.

Vražda sa stala v nedeľu ráno hneď vedľa kostola. Ľudia, ktorí šli na rannú omšu videli na chodníku ešte nezaschnuté krvavé stopy. Marek si vraj na svoju obeť počkal s nožom v ruke.

Nôž si údajne Marek vzal u Simoninej tety. Len pár hodín pred otrasným činom ním vraj spolu so Simonou krájal huby. Mladá žena v tom čase ani netušila, že ostrá čepeľ na druhý deň ráno skončí v jej tele.

"Nožom o dĺžke 15 centimetrov mladú ženu bodol celkovo šesťkrát do hrudníka,“ uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Simone prebodol srdce a pľúca. Mladá matka na mieste vykrvácala. Po brutálnom útoku sa aj Marek tým istým nožom bodol sedemkrát. Podľa našich informácií však niektoré z jeho zranení boli iba povrchové.

Simona so svojim bývalým manželom vraj vychádzala veľmi dobre. Spoločne sa starali o dcéru Sofiu a v poslednom čase boli údajne stále spolu. To zrejme vadilo Marekovi, s ktorým sa rozišla.

Svadba Simony a Reného sa konala pred štyrmi rokmi a to aj napriek tomu že nemali peniaze na vlastné obrúčky. Tie im na obrad požičala starostka obce Oľga Wagnerová.

Marek bol v čase, keď spáchal vraždu pod vplyvom alkoholu. Dychovou skúškou mu policajti namerali viac ako dve promile. Z vraždy ho už obvinili.

S 25-ročnou Simonou sa rodina a priatelia poslednýkrát rozlúčia zajtra popoludní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy