Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Matka obete po súde zaútočila na bossa Okoličányho!
Zdielať na

Matka obete po súde zaútočila na bossa Okoličányho!

Údajný mafiánsky boss Róbert Okoličány sa opäť ukázal na súde. Zakrátko však na chodbe prišlo k ostrému incidentu. Rodina zavraždených obetí sa po odročení pojednávania dostala do konfliktu s obžalovanými...

Okoličány dlhší čas žiadal, aby sa proces s ním presunul z Pezinku do Košíc. Argumentoval, že nemá peniaze na cestu ani na ubytovanie. Špecializovaný trestný súd mu napokon vyhovel. Hoci sa údajný východoslovenský boss spolu s ďalšími štyrmi obžalovanými pred senát dostavili, v prípade sa ani v utorok nekonalo.

Na hlavnom pojednávaní totiž chýbali obhajcovia troch obžalovaných. S odročením pojednávania však nesúhlasili matky údajných obetí mafiánskej skupiny a hovorili o fraške. Napätie vyvrcholilo, keď sa rodina zavraždených priamo na chodbe dostala s obžalovanými do ostrého konfliktu. "Ty by si už mal hniť, hniť by si mal," začala po Okim kričať matka jednej z obetí.

Robert Okoličány bol v tej chvíli v jej tesnej blízkosti a slovný atak odrazil. "Pani, ja som nikomu nič neurobil, vy ste ma preklínala pre nič za nič," povedal a odkráčal preč. Špeciál odročil pojednávanie na 24. až 26. mája a 8. až 10. júna. Pojednávať sa bude opäť v Pezinku.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy