Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sulík robil poriadky s poslancami, máme jeho list!
Zdielať na

Sulík robil poriadky s poslancami, máme jeho list!

Parlament už pripomína poriadny cirkus! Smiech, piskot, urážky. Kadejaké transparenty aj hrozby. V sále je síce veselo, ale až tak, že to vytočilo Richarda Sulíka. Ten sa rozhodol robiť s poslancami Smeru nevídané poriadky...

Predseda parlamentu nelenil a napísal dokonca šéfovi smeráckeho klubu list. "Je plný vyhrážok o tom, že ak neurobím poriadok s poslancami nášho klubu, že ich dá vyviesť z rokovacej sály a že im zoberie plat,“ prezradil Pavol Paška jeho obsah. Televízii JOJ sa podarilo tento list získať!

Sulíkovi prekáža, že niektorí poslanci Smeru počas rozpravy vykrikujú napriek tomu, že im nebolo udelené slovo. "Dovoľte mi, aby som vás tentokrát písomne požiadal, aby ste upozornili na nevhodnosť správania poslancov Roberta Kaliňáka a Jána Podmanického," píše sa v liste.

A že to je naozaj v parlamente veselé, dokázala i debata o opozičnom návrhu na zastavenie privatizácie teplární. Smeráci sa neustále dostávali do prestreliek so šéfom parlamentu.

Zlatým klincom schôdze bol opozičný pokus o mimoriadnu schôdzu. Hlavnou témou mali byť slovensko-maďarské vzťahy. Po hlasovaní sála doslova vybuchla pod náporom emócií. Olej do ohňa prilial aj Robert Fico, podľa ktorého je národná rada za predsedovania R. Sulíka v absolútnom rozklade.

Sulík napísal Paškovi list, vyhrážky

TV JOJ

Sulík napísal Paškovi list, vyhrážky

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy