Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladý vodič zrazil chlapca (12), z miesta ušiel
Zdielať na

Mladý vodič zrazil chlapca (12), z miesta ušiel

V Bratislave sa v nedeľu popoludní stala vážna dopravná nehoda. Na križovatke ulíc Stromová - Bardošová tam vodič nabral iba 12-ročného cyklistu.

Okolo 16-tej hodiny na tejto križovatke zrazil 27-ročný vodič z okresu Dunajská Streda osobného auta Mitsubishi Colt iba 12-ročného chlapca. Čo je ale dôležité, z miesta nehody ušiel. A to napriek tomu, že sa tu v tom čase nachádzalo niekoľko svedkov. Zrejme bol tak v šoku, že si svoje konanie ani neuvedomoval.

Spomínaní svedkovia si zapamätali evidenčné číslo, polícia rozbehla intenzívne pátranie. Nakoniec sa tento vodič spamätal a sám zavolal na číslo 158, aby sa priznal. Podľa posledných informácií sa policajti spolu s týmto vodičom vrátili na miesto nehody a zadokumentovali všetko potrebné. Nedá sa povedať, či bude trestne stíhaný, čaká sa na lekársku správu.

Stav iba 12-ročného chlapca spočiatku nebol veľmi dobrý. Utrpel totiž ťažký otras mozgu. Iba pred pár minútami sme sa z neďalekej nemocnice na Bratislavských Kramároch dozvedeli, že po ošetrení sa prebral a je na tom už lepšie. Dokonca v najbližších dňoch ho pustia z nemocnice domov. Nehoda sa vyšetruje.

Najčítanejšie správy