Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Anonym tvrdí: Tu je zakopaný vrah bratov Raiszovcov!
Zdielať na

Anonym tvrdí: Tu je zakopaný vrah bratov Raiszovcov!

Prečítajte si list od anonyma, ktorý redakcia Kriminovín pôvodne nechcela zverejniť, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovanie nálezu mŕtvol pri obci Čótfa. Bol napísaný tri týždne predtým, než polícia vykopala telá bratov Raiszovcov. Rozhodli sme sa ho publikovať až po tom, čo polícia obvinila Ľudovíta Sátora z úkladnej dvojnásobnej vraždy.

List napísal ešte začiatkom februára veľmi dobre informovaný pisateľ. Dostali ho aj niektoré médiá a anonym bol adresovaný otcovi zavraždených bratov Raiszovcov

"Musel som Ti napísať nakoľko som zistil veci, ktoré by Ťa mohli zaujímať. Viem, čo sa stalo s Tvojimi synmi a je mi to ľúto," píše anonym v liste. V ňom sa otec zavraždených synov dozvedá aj to, kto a prečo mal bratov Raiszovcov zavraždiť. "Ako si dobre vycítil a mal dobré tušenie, tak ich zabil Lajos Sátor spolu s K. K. a L."



Polícia z vraždy Raiszovcov obvinila zatiaľ iba jedného páchateľa a to spomínaného Lajosa Sátora.

Isté je, že vylákať dvoch bývalých zápasníkov a zastreliť ich nemohol jeden človek. Anonym mená ďalších dvoch spolupáchateľov stotožnil. Prekvapivo na pozemku prvého, ktorý je stále na slobode, sa našli telá aj marihuanová plantáž. „Človek, na ktorého pozemku to bolo vykopané, zaistené, s týmito vecami nemá nič spoločné,“ zdôraznil v tejto súvislosti policajný prezident Jaroslav Spišiak.

Tajomstvo o hrobárovi L.

"Tvoje deti sú pochované na cintoríne u L., kde bohužiaľ odpočíva niekoľko tiel, medzi nimi aj Andor R. a pod. ...L. je hrobár ktorý na svojom pozemku bez problémov vykope jamu s mechanizmom za pár minút a uloží telo tak hlboko, že môžu chodiť policajti s termo kamerami a taktiež niekoľko mesiacov so špeciálne cvičenými psami lebo nič nenájdu."

Ak by sa potvrdili aj tieto informácie z anonymu, bol by tiež spolupáchateľom úkladnej vraždy Raiszovcov. Polícia to vidí inak.

„Maximálne niekto za ním prišiel, keď toto neurobíš, tak ťa zabijeme,“
reaguje Spišiak.

Druhý označený v  anonyme ako 2. spolupáchateľ vraždy, mal polícii ukázať miesto pohrebiska a mal podať kľúčové svedectvo práve v prípade vraždy Raiszovcov. List hovorí aj to, po čom novinári už týždne bezradne pátrajú. Že údajný vrah Raiszovcov Sátor je tiež mŕtvy a zakopaný na tom istom pozemku.

"Zabili Sátora a pochovali ho niekde blízko Tvojich synov. V tom môžeš mať dušu na pokoji že Sátor dostal čo mu chodilo a zomrel tak ako aj on zabíjal, zabili ho jeho najbližší,“ píše anonym v liste.

Hoci viaceré fakty z anonymu sa tri týždne po napísaní šokujúco potvrdili, polícia zakopaného Sátora na pozemku zatiaľ nehľadala, naopak  ho ako jediného obvinila z 2násobnej vraždy Raiszovcov.

"Je na Tebe ako naložíš s touto informáciou ja na Tvojom mieste by som políciu iste vynechal."

Bratia Raiszovci, vykopané telá, Fontána

TV JOJ

tv joj

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy