Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Potvrdené! Vykopané telá patrili bratom Raiszovcom
Zdielať na

Potvrdené! Vykopané telá patrili bratom Raiszovcom

Polícia potvrdila informácie televízie JOJ. Telá vykopané na farme pri Jahodnej - neďaleko Dunajskej Stredy patria bratom Raiszovcom.... Na tlačovej konferencii to potvrdil policajný prezident Jaroslav Spišiak.

Policajti sa snažilil rozložiť zločineckú skupinu operujúcu v Dunajskej Strede a okolí, s obvineniami skončilo 11 osôb. Ich trestná činnosť mala siahať od obmedzovania osobnej slobody po úkladnú vraždu.

Siedmi sú vo väzbe, traja sú zatiaľ vo väzbe v cudzích štátoch. Jediný, ktorý policajtom uniká, je údajný objednávateľ masakry pápayovcov v dunajskostredskom bare Fontána Ľudovít S., ktorého obvinili z viacerých trestných činov, z čoho najzávažnejšia je úkladná vražda bratov Csabu a Szilárda Raiszovcov.

Bratia zmizli bez stopy po masovej poprave pápayovcov v Dunajskej Strede. V bare Fontána pred dvanástimi rokmi tam do nich údajne strieľali dvaja muži, podľa vyšetrovateľov to boli práve bratia Raiszovci. Za vraždu stáli aj pred súdom.

Bratia sa však pred vyše dvoma rokmi stratili. Naposledy ich videli v septembri 2008 pred nákupným centrom v Dunajskej Strede. Autom odchádzali na obchodné rokovanie. Potom sa po nich doslova zľahla zem. Podľa Spišiaka ich v tom čase aj zavraždili.

Bratia Raiszovci, vykopané telá, Fontána

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy