Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kuriózny nález v MHD. Toto ste ešte v električke nenašli
Zdielať na

Kuriózny nález v MHD. Toto ste ešte v električke nenašli

Zdroj: Revízori Bratislava/Vanes Vanes

BRATISLAVA / S naozaj kurióznym nálezom sa stretla cestujúca v bratislavskej MHD. V električke si niekto zrejme zabudol zuby.

Žena cestovala električkou číslo 4 v smere do bratislavskej Dúbravky, keď si všimla na okne položenú zubnú protézu. O svoj nález sa následne podelila v skupine na sociálnej sieti.

Revízori Bratislava/Vanes Vanes

​V MHD si už cestujúci zabudli rôzne veci - peňaženky, kľúče, mobily, slúchadlá či dáždniky. Všetci to poznáme - ponáhľame sa do školy či do práce, v autobuse sa s niekým zarozprávame a odrazu nám chýba napríklad dáždnik, ktorý sa ďalej vezie v MHD.

Ak sa do podobnej situácie dostanete, nezúfajte, ale kontaktujte Dopravný podnik Bratislava. "V prípade zabudnutia príručnej batožiny, alebo straty predmetu v prostriedku MHD sa môže cestujúci telefonicky obrátiť na infolinku Dopravného podniku Bratislava na čísle 02/5950 5950. Ak cestujúci zistí stratu, alebo zabudnutie veci krátko po vystúpení z vozidla, je najvyššia pravdepodobnosť jej nájdenia, keďže pracovníci infolinky môžu prostredníctvom dispečingu ihneď kontaktovať vodiča príslušného vozidla, ktorý následne prezrie interiér vozidla," informuje DPB na svojom webe

Súvisiace články

Najčítanejšie správy