Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Naživo zo slovenských miest: Ohňostroj vymení takýto pestrý program
Zdielať na

Naživo zo slovenských miest: Ohňostroj vymení takýto pestrý program

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA/KOŠICE / Slovenské mestá zasvätili posledné hodiny roku 2023 intenzívnym prípravám na akčnú polnoc. Reportéri TV JOJ sa vybrali do najväčších miest na Slovensku, aby zachytili atmosféru prichádzajúceho Nového roka.

Bratislava 

Ako bolo vopred avizované, hlavné mesto sa tento rok zdrží hlučnej oslavy s bohatým ohňostrojom. Program bude tvoriť svetelná šou na Hviezdoslavovom námestí, odpočítavanie aj vianočné trhy, ktoré budú otvorené do druhej ráno. Viac k programu povie reportér Radovan Antoži. 

Košice

Príchod Nového roka budú oslavovať aj v metropole východu, tradične pod pódiom pri soche Imacullaty. Vraj to má byť aj tentoraz bláznivá noc pre všetkých, ktorí si zatiaľ nenašli iný program. O zábavu sa postarajú Duchoňovci, Kabát revival alebo Elton John revival, a večerná párty vyvrcholí diskotékou pod holým nebom.

Tradičný polnočný ohňostroj, ktorý bolo v minulosti vidieť nad celým mestom, tentoraz nebude. Nahradí ho virtuálny, ktorý na veľkoplošnej obrazovke premietne to najlepšie zo silvestrovských ohňostrojov za ostatné roky.

Banská Bystrica

Silvestrovské oslavy samozrejme pripravili aj v meste pod Urpínom. Začínajú neskôr ako po minulé roky. Program odštartuje až o 23. hodine. Polnočný ohňostroj bude chýbať, ale ten v Banskej Bystrici nie je už niekoľko rokov. Obec ale vymyslela náhradu. Viac o programe z miesta prezradila reportérka Katarína Kováčiková.

Súvisiace články