Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rizikový zápas v rukách polície: Takto vyzerala situácia pred štadiónom
Zdielať na

Rizikový zápas v rukách polície: Takto vyzerala situácia pred štadiónom

BRATISLAVA / Bratislavské Tehelné pole privítalo fanúšikov futbalu. Podvečer sa začal zápas medzi Slovanom a Dunajskou Stredou, ktorý polícia označila ako rizikový. Pred štadiónom sú desiatky policajtov. Príchod takzvaných Hooligans vrátane bezpečnostných opatrení mapovala Nicol Richterová.

"Policajti pripravili v tejto súvislosti bezpečnostné opatrenie, do ktorého je zapojený primeraný počet policajtov," uviedli s tým, že o prípadných dopravných obmedzeniach budú verejnosť včas informovať.

Polícia vyzvala návštevníkov, aby rešpektovali ich pokyny a výzvy a boli ohľaduplní voči ostatným občanom. Ak dôjde k narušeniu verejného poriadku alebo páchania protiprávnej činnosti zo strany futbalových fanúšikov, využijú všetky zákonné možnosti k jeho náprave a obnoveniu, dodali.

Situácia je zatiaľ pokojná

"Doteraz sme nezaznamenali prípady vážneho narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti zo strany futbalových fanúšikov," spresnili policajti. Súbežne so športovým podujatím policajti realizujú aj úkony súvisiace s ďalšími dvomi verejnými kultúrnymi podujatiami, ktoré sa uskutočňujú na území tretieho bratislavského okresu v blízkosti Národného futbalového štadióna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy