Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Skočil z mosta, lebo skúšal Boha!
Zdielať na

Skočil z mosta, lebo skúšal Boha!

"Chcel som zistiť, či ma Boh má rád"

Krátko po jedenástej dopoludnia sa mladík rozhodol skočiť do rieky. Ihneď sa po ňom rozbehla pátracia akcia. Na Tyršove nábrežie sa po nahlásení na tiesňovú linku zbehli všetky záchranné zložky. Muža hľadali policajti aj hasiči.

Zložky kontrolovali všetky odparkované lode. Zisťovali, či sa telo náhodou nezachytilo medzi loďami alebo pontónmi. Policajti obhliadali oba brehy Dunaja zo súše, ako aj z vody. V pohotovosti boli aj záchranári. Podľa slov hovorkyne Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislava Silvie Jančovičovej k tomuto prípadu prišlo 12 hasičov, potápači i sanitka.

Ako potvrdila hovorkyňa KR PZ Bratislava Tatiana Kurucová, "po príchode polície muž vyplával na breh". Podľa informácii TV JOJ plával a po chvíli vyšiel na breh, kde ho objavili a okamžite naložili do sanitky.

Skokan sa pri čine nezranil, potreboval však prevoz. Spáchať samovraždu údajne nechcel. Podľa vlastných slov túžil len zažiť adrenalín pri skoku a chcel zistiť, či ho Boh má rád. Muž skončil v nemocnici na psychiatrickom oddelení.

Viac uvidíte vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy