Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Popradčanka sa stala prvou Miss Czech Slovak Canada
Zdielať na

Popradčanka sa stala prvou Miss Czech Slovak Canada

Zdroj: FACEBOOK

Adriána Kamenická sa stala historicky prvou víťazkou súťaže Miss Czech Slovak Canada.

Na finálovom večere v Toronte sa zúčastnila aj módna návrhárka Beata Rajská, ktorá pre finalistky súťaže priviezla novú kolekciu s názvom Márnivosť. "Dievčatá ma milo prekvapili, hlavne svojim prístupom a profesionalitou," uviedla Rajská.

V odbornej porote mali zastúpenie rodáci z Kanady, USA, Českej republiky a Slovenska, na porotcovské kreslo si napríklad sadli Česká Miss 2005 Kateřina Smejkalová, Miss Universe Slovakia 2005 Michaela Drenčková, generálny konzul Českej republiky v Toronte Richard Krpač alebo svetoznámy fotograf Juri Dojč.

Prvou Vicemiss sa stala Kristýna Kottová z Toronta a Druhou Vicemiss je Adriana Šitina z mesta Maple, ktorá tiež vyhrala internetové hlasovanie návštevníkov stránky www.missczechslovakcanada.com. Adriána Kamenická získala aj titul Miss Audience, ktorý vzišiel z priameho hlasovania divákov v sále.

Moderátorom večera bol Marek "Markuss" Adamec z rádia G3, ktorý sa staral o dobrú náladu počas celého večera. Súťaž pozostávala zo štyroch kôl - osobnostné kolo, talent šou, promenáda v plavkách a módna prehliadka. Organizátori dúfajú, že sa súťaž stane každoročnou tradíciou. Do súťaže sa mohli prihlásiť ženy staršie ako 18 rokov s českým alebo slovenským pôvodom, ktoré sa usadili v Spojených štátoch amerických alebo Kanade.

Za organizátorov informoval Richard Štilicha.

;hl=cs_CZ&fs=1&" width="620" height="376"><//embed><//embed><//embed>

Najčítanejšie správy