Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Fekišovce majú za sebou ďalšie ustanovujúce obecné zastupiteľstvo. Hymna sa nespievala, Ďoďo je zástupcom
Zdielať na

VIDEO: Fekišovce majú za sebou ďalšie ustanovujúce obecné zastupiteľstvo. Hymna sa nespievala, Ďoďo je zástupcom

FEKIŠOVCE / Dedina Fekišovce v okrese Sobrance má za sebou ďalšie ustanovujúce obecné zastupiteľstvo. To predchádzajúce z roku 2018 sa stalo absolútnym hitom slovenského internetu. Verejnosť tak s napätím čakala na ďalšie pokračovanie. Aj tentokrát tu v hlavnej úlohe vystupuje znovuzvolená starostka Miloslava Fedorová a nechýbal ani Ďoďo.

Hymnu tento raz poslanci nespievali, púšťali ju totiž z prenosného reproduktora

Starostka sa na svoj volebný výsledok sťažovať nemôže. V dedine totiž nemala žiadneho protikandidáta a veľký záujem nebol ani o posty poslancov. Aktuálny stav v obci nechcel nikto komentovať. "Nie, ďakujem, nie," zareagovala starostka Miloslava Fedorová.


Správanie starostky k novým poslancom sa po 4 rokoch radikálne zmenilo. Krik a učiteľský prístup boli nahradené slušnosťou a spoluprácou. "Vážení poslanci, bude mi cťou pracovať s vami. Verím, že spoločným úsilím sa budeme podeľovať na zveľaďovaní našej obce," povedala starostka na ustanovujúcej schôdzi.


Počas zastupiteľstva nedošlo k žiadnej napätej situácii medzi starostkou a poslancami. Tá si za svojho zástupcu opäť vybrala IT-čkára Ďoďa. "Pán zástupca, menujem Vás znovu za svojho zástupcu," povedala Fedorová.


Svojrázna starostka riadi obec od roku 2006. Za svoje kontroverzné správanie sa v minulosti ospravedlnila. Keď sa Fekišovce stali hitom internetu začala s predajom magnetiek, aby na tom dedina zarobila. "Verím, že nám média zachovajú priazeň," uzavrela na konci zastupiteľstva starostka Miloslava Fedorová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy