Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slováci vyrazili do ulíc: Pred Prezidentským palácom protestujú proti súčasnej vláde
Zdielať na

Slováci vyrazili do ulíc: Pred Prezidentským palácom protestujú proti súčasnej vláde

BRATISLAVA / Opozičná strana SMER-SD na čele s Robertom Ficom zvolal protest pred prezidentským palácom v Bratislave. Na sociálnych sieťach to odôvodnili slovami „Ukážme vláde jasne, čo si o nej myslíme! Nenecháme si zničiť Slovensko neschopnou vládou.“

​Na protest sa pripravili policajti aj dopravný podnik. Napriek dažďu na Hodžove námestie prišlo množstvo ľudí. Organizátori zvážajú na protest ľudí z rôznych kútov Slovenska. V pohotovosti sú aj mestskí policajti z celej Bratislavy. 

Protest sa dotkne 13 spojov 

V prípade, že bude protestujúci dav vstupovať na priľahlé komunikácie v okolí Hodžovho námestia, prípadne sa bude presúvať smerom k hradu, treba počítať s odklonom niektorých autobusových a trolejbusových liniek, a to 31, 39, 42, 44, 47, 59, 80, 83, 84, 93, 94, 147 a 187. "MHD bude operatívne usmerňovať dispečing na základe pokynov štátnej, respektíve mestskej polície," podotýka DPB. Cestujúcim odporúča sledovať aktuálne informácie na webe www.dpb.sk či na informačných tabuliach. Odporúča tiež riadiť sa pokynmi dopravného dispečingu na mieste, cestovať s dostatočným časovým predstihom, prípadne sa Hodžovmu námestiu počas protestu vyhnúť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy