Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otrasný prípad v Rimavskej Sobote: Vnuk zavraždil svoju starú mamu
Zdielať na

Otrasný prípad v Rimavskej Sobote: Vnuk zavraždil svoju starú mamu

RIMAVSKÁ SOBOTA / 26-ročný muž zavraždil svoju starú mamu. Útočník spôsobil staršej žene viaceré zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Konečnou príčinou smrti bolo zlyhanie srdca v dôsledku poranení, ktoré žena podľahla.

Dôchodkyňu do nemocnice odviezli susedia, ktorí si mysleli, že pani Šarlota si ublížila pri páde. Jej zranenia boli natoľko vážne, že stará pani zomrela krátko po prevoze do nemocnice. "Sused ju zobral do náručia a odviezol do nemocnice," uviedol jeden zo svedkov. 

Hlavnou príčinou smrti bolo zlyhanie srdcovej a dýchacej činnosti pri mnohých zraneniach tela. Pitva dokázala, že starej pani bolo ublížené na zdraví. Z obzvlášť závažného činu bol obvinený jej 26-ročný vnuk, ktorý býval spolu s ňou. Muž je momentálne v policajnej cele a vyšetrovateľ podal návrh na jeho vzatie do väzby. "Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Za takýto zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie," uviedla polícia na facebooku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy