Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Aj politici sú len ľudia: Svedčí o tom prehrešok podpredsedu NR SR Laurenčíka v obchodnom centre
Zdielať na

Aj politici sú len ľudia: Svedčí o tom prehrešok podpredsedu NR SR Laurenčíka v obchodnom centre

ŽILINA / Regionálny štáb TV JOJ upozornili diváci na to, že podpredseda NR SR, Milan Laurenčík, vraj kradol v jednom obchodnom centre. Štáb politika telefonicky kontaktoval a ten bez okolkov priznal, čo sa stalo a pravda je trochu iná. Jednoducho bol roztržitý, a preto odchádzal z predajne s tým, že časť nákupu za pár centov nezaplatil.

"Bol som kupovať nejaké skrutky, žiarovky, ktoré som si v obchodnom centre normálne navážil. Boli tam ale aj skrutky, ktoré nemali kód a boli v otvorenej krabičke. Štyri z nich som si zobral, lebo som také potreboval a chcel som sa pri pokladni opýtať, ako sa dajú odvážiť a či sa dajú kúpiť aj jednotlivo po kusoch," vysvetlil Milan Laurenčík v telefonáte pre regionálny štáb TV JOJ. Ďalej popísal, že medzitým si išiel v obchodnom centre prezerať aj iný tovar a nevedomky si spomínané skrutky dal do vrecka, aby mu nevypadli z rúk, ktoré mal plné sáčkov s tovarom.

"Prešiel som potom na konci pokladňou a som za tie skrutky, ktoré boli vo vrecku nezaplatil, v dôsledku čoho ma zastavil SBS-kár," popísal Laurenčík tento incident. Podľa jeho slov sa situáciu hneď na mieste snažil vysvetliť a zaplatil aj poriadkovú pokutu. "Ten tovar mohol mať hodnotu od 20 do 40 centov. Nič som neukradol," dodal. Na záver priznal, že dôvodom jeho roztržitosti a celej tejto situácie mohli byť osobné vážne starosti, ktoré momentálne rieši a tiež dôležité stretnutie, na ktoré sa ponáhľal.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy