Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Geissenovci na Slovensku: Robert si zajazdil v Orechovej Potôni
Zdielať na

Geissenovci na Slovensku: Robert si zajazdil v Orechovej Potôni

BRATISLAVA / Manželský pár známy z nemeckej reality šou pricestoval na Slovensko. Robert a Carmen Geiss prijali pozvanie Richarda Sulíka, s ktorým sa stretli počas svetovej výstavy Expo v Dubaji.

V nedeľu Robert Geiss zažil pocit z jazdy na Slovakia Ring v Orechovej Potôni:

​V sobotu večer rodinka dorazila na zámok do Pezinku

V sobotu, 7. mája, večer prišli Geissenovci na zámok do Pezinku, kde strávia večerný program, následne na zámku plánujú aj prenocovať. Pred areál ich prišli privítať ich fanúšikovia. 

​Návšteva hradu a Národnej rady SR

Počas druhého dňa návštevy Slovenska, Robert a Carmen Geiss spolu so svojimi dcérami navštívili Bratislavský hrad. Sprevádzali ich podpredseda parlamentu Milan Laurenčík a minister hospodárstva Richard Sulík. Z hradu ich minister zobral do Národnej rady SR.

Večerali v Starom meste

Vo večerných hodinách sa jedna z najznámejších nemeckých rodín vybrala do centra Bratislavy na večeru.

​Na ceste do reštaurácie ich sprevádzali novinári:

​Prijali pozvanie od Richarda Sulíka

Dvojica sa tu zdrží niekoľko dní, navštíviť má viaceré slovenské pamiatky. Minister hospodárstva ich zlákal pri varení bryndzových halušiek, ich príchod má spropagovať našu krajinu. Večerať budú v jednej z bratislavských reštaurácií, po čase strávenom v hlavnom meste sa presunú na Pezinský zámok.

Reality šou od RTL ich život zachytáva od roku 2011, dodnes natočili 20 sérií. Sú známi svojím luxusným životným štýlom a záľubou v cestovaní. Vlastnia širokú škálu drahých áut, jácht či domov a o ich pohodlie tak bude postarané aj na Slovensku. Spolu s dvoma dcérami-tínedžerkami si užijú neustálu starostlivosť, či už v Bratislave alebo rodisku prezidentky Čaputovej.

Sulík tvrdí, že marketingová hodnota epizódy, ktorú u nás natočia, bude približne 100 000 eur, poznáme už aj niekoľko plánovaných atrakcií. Pozrú si cyklomost do Rakúska, či hrad Devín.

"Ahoj, Slovakia!" pozdravila Carmen v slovenčine. "Let bol veľmi dobrý, na Slovensku sme prvýkrát, salónik je veľmi moderný a vyzerá to tu dobre. Uvidíme, ako zvyšok krajiny," uviedla. 

"Prišli sme na oficiálnu pozvánku Richarda Sulíka," povedal Robert.

Na letisku ich privítala poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková.

Od roku 2012 vysiela seriál Geissenovci - Ťažký život milionárov aj TV JOJ:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy