Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Slota: "Popolček", to bol absolútne čistý tender
Zdielať na

Slota: "Popolček", to bol absolútne čistý tender

Zdroj: TASR

Slota ďalej vysvetľoval let do Chorvátska a slová na adresu Mečiara

"Košická firma, ktorá neuspela v tendri a spustila to v médiách, teraz bez výberového konania, na priame zadanie, dostala veľkú zákazku v košickej teplárni," povedal Slota, ktorý však bližšie podrobnosti nechcel konkretizovať.
      

V relácii ďalej uviedol, že v pondelok 21. septembra odovzdá Výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcii vyjadrenie k svojmu letu do Chorvátska. "Uvidíte ako tá bublina pekne praskne," povedal líder SNS a doplnil, že letel komerčným letom, za ktorý riadne zaplatil.

Podľa medializovaných informácií sa pred letom Slota a posádka nepodrobili pasovej kontrole a hovorilo sa aj o vysokej cene prenájmu lietadla.
      

K nedávnym výrokom, ktoré Slota adresoval lídrovi ĽS-HZDS Vladimírovi Mečiarovi týkajúcich sa jeho zdravotného stavu, šéf SNS uviedol, že to nemyslel v zlom.

"Tie tvrdé slová, nebolo to tak myslené, to sú skutočnosti, ktoré mi povedali lekári," vysvetľoval Slota a Mečiarovi poprial veľa zdravia a zisk aspoň piatich percent v najbližších parlamentných voľbách. Po nich má SNS ambíciu znova sa dostať do vlády.

S výnimkou SMK a Most-Híd nevylúčil spoluprácu so žiadnou inou parlamentnou stranou.

Zdielať na

Najčítanejšie správy