Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Brutálny čin Slováka v Čechách: Svoju partnerku polial benzínom a zapálil
Zdielať na

Brutálny čin Slováka v Čechách: Svoju partnerku polial benzínom a zapálil

PRAHA / V susednom Česku došlo k partnerskej tragédii. Slovák polial svoju partnerku benzínom a zapálil. K činu sa priznal a teraz mu hrozí 18 rokov vo väzení.

Slovák žil so svojou českou družkou v drevenom dome v záhradkárskej oblasti v Prahe vo Vysočanoch. "Policajti boli vyslaní na miesto v chatovej oblasti. V Prahe IX. sa malo na mieste nachádzať obhorené telo ženy. Policajti, bohužiaľ, po príchode na miesto tejto žene už nedokázali pomôcť," informoval hovorca pražskej polície Richard Hrdina. 

Podľa informácií TV JOJ našli policajti Slováka pri obhorenom tele svojej partnerky. Sám mal popáleniny na nohách. "Kriminalisti najprv túto udalosť kvalifikovali ako usmrtenie z nedbanlivosti. Pri prvom výsluchu podozrivého bolo niekoľko nejasností," uviedol hovorca polície Hrdina. 

Päťdesiatšesťročný muž sa po výsluchu k činu priznal. Polícia celý prípad prekvalifikovala z ublíženia na zdraví s následkom smrti na trestný čin vraždy, ujala sa ho pražská mordparta. "Päťdesiatšesťročný muž môže skončiť až na 18 rokov vo väzení," konštatoval hovorca polície. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy