Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kotleba nabúral do policajta
Zdielať na

Kotleba nabúral do policajta

Kotleba čelí trestnému stíhaniu za ublíženie na zdraví

Včera podvečer narazil Marián Kotleba na horskom prechode Šturec v okrese Banská Bystrica do auta, v ktorom sedel 31-ročný policajt so svojou o rok mladšou manželkou.

Keď Kotleba vychádzal z parkoviska na hlavnú cestu, nedal prednosť v jazde prichádzajúcemu vozidlu Opel Astra. Pri nehode sa zranil 31-ročný policajt a aj jeho manželka. "Presný rozsah ich zranení zatiaľ nie je známy. Požitie alkoholu u vodičov nebolo zistené," povedala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Vašková. 

TV JOJ

Aj keď Marián Kotleba za volantom svojho Suzuki nepil, predsa obišiel zle. "Vodičovi Suzuki Ignis bol na mieste zadržaný vodičský preukaz, nakoľko sa dopustil hrubého porušenia pravidiel cestnej premávky," dodala Petra Vašková.

KRPZ BB

Bývalý šéf Slovenskej pospolitosti tak teraz čelí trestnému stíhaniu. Muži zákona ho už obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví. Podľa informácií Jojky skončila dvojčlenná posádka auta v nemocnici. Policajt má zlomené rebro a jeho manželka utrpela zranenie krčnej chrbtice. Doba liečenia pravdepodobne presiahne 42 dní.

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy