Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Záhadné zmiznutie. Pred siedmimi rokmi odišla na diskotéku, odvtedy o nej nikto nepočul
Zdielať na

Záhadné zmiznutie. Pred siedmimi rokmi odišla na diskotéku, odvtedy o nej nikto nepočul

NITRA / V októbri pred siedmimi rokmi odišla z diskotéky v Nitre a odvtedy o nej nikto nepočul. V tom čase 21-ročná študentka psychológie Ľudmila Klementová z Dobšinej zmizla bez stopy.

Rodina netuší, čo sa mohlo stať a nedokáže sa s tým zmieriť. Mama strateného dievčaťa verí, že aj po dlhých rokoch sa ozve niekto, kto im pri hľadaní pomôže.

Študentka Ľudmila Klementová išla 24.októbra 2014 na diskotéku aj s dvomi kamarátkami. Okolo polnoci si v podniku nechala všetky veci a odišla len s mobilným telefónom.

"Ten piatok sa vymyká všetkým jej zvyklostiam, že povedala, že ide za priateľom," povedala jej mama. K priateľovi však Lily, ako ju všetci volali, neprišla. Aj podľa stôp a kamerových záznamov išla úplne iným smerom. "Hovoril, že pred polnocou mu volala Ľudmilka, že chce za ním prísť ale neprišla, lebo ona reálne za ním nešla," pokračuje v rozprávaní mama nezvestnej. 

Posledné stopy vedú k rieke 

Okolo pól jednej mala prísť k internátu, nemala však kľúče. Potom sa snažila dovolať kamarátke, ktorá bola v podniku, kde sa spolu predtým zabávali. Posledné stopy vedú na chodník k rieke Nitra po pol tretej. "Ja ešte vždy aj po 7 rokoch počítam s možnosťou, že mi môže niekde žiť," povedala jej mama zúfalým hlasom. 

O tom, že Ľudmila zmizla, sa rodina dozvedela od kamarátiek po dvoch dňoch. Polícia preverovala viaceré verzie. Pátrali na Slovensku, ale aj v zahraničí.

"Mne sa za 7 rokov nedostala žiadna informácia kde by mohla byť," pokračuje mama nezvestnej.

"Boli vykonané previerky podozrivých osôb, odobraté vzorky DNA s nestotožnenými mŕtvolami s doposiaľ negatívnym výsledkom," potvrdila Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. Pre rodinu je najhoršia bezmocnosť, nedokážu pochopiť, ako len tak záhadne mohla dcéra zmiznúť.

Mama nezvestnej sa nevzdáva

"Ja sa snažím ten deň prežiť, aby som pomohla tým, ktorí to potrebujú. Verím, že sa nájde dobrý človek, ktorý pomôže," povedala. Verí, že aj po po rokoch si niekto spomenie a dovedie políciu na stopu. "Práve o to by som chcela poprosiť ľudí, aby sa nebáli keď ju niekto stretol aby sa nebál povedať mohol by jej pomôcť."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy